PITT cooking
Beleef de nieuwe kooksensatie

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen. De verschillende modellen kunnen onderling naar eigen wens met elkaar worden gecombineerd: met PITT cooking bent u zelf de ontwerper van uw kookplek.

Altijd een geschikt keukenblad

De branders van PITT cooking laten zich met het grootste gemak combineren met verschillende keukenbladen. De keuze hierin is eindeloos: composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Corian, LG Hi-Macs, Green Core, Top Core en RVS. Een keukenblad kiest u passend bij de keuken. De branders van PITT cooking sluiten daar letterlijk en figuurlijk naadloos op aan.

Koken met power

De krachtige branders hebben een professioneel bereik. Iedere kooktechniek (wokken, sudderen, braden, grillen, koken) komt daarmee perfect tot zijn recht. PITT cooking heeft ook de unieke, dubbele brander: een gecombineerde brander geschikt voor koken op hoog vermogen (wokken) of op laag vermogen (sudderen). Deze brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van een traditionele brander, en wordt met slechts één knop bediend. Functionaliteit zoals functionaliteit is bedoeld.

Schoonmaken met het grootste plezier

Nooit meer aankijken tegen een vuile kookplaat. Nooit meer opkijken tegen het schoonmaken van de werkplek. PITT cooking is hét antwoord op gepassioneerd koken en fluitend schoonmaken. Naast bedieningsgemak, voorziet de nieuwe kooksensatie in schoonmaakcomfort. Met de kookpitten geïntegreerd in het werkblad, kan de werkplaats eenvoudig en snel worden gereinigd. PITT cooking: in alle opzichten een verrijking voor de keuken.

Betrouwbaar en veilig

Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht. Alle PITT cooking modellen zijn uitgevoerd met thermische beveiliging en vonkontsteking.