Een ware revolutie ...
 
De Quooker. Voor honderdduizenden gebruikers is het inmiddels een onmisbare hulp in de keuken. Een extra kraan die kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, pasta, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de knop. Veilig, zuinig, multi-inzetbaar en verkrijgbaar in vier kraanmodellen en vele finishes. Altijd kokend water bij de hand. De hele dag door.
 
De Quooker COMBI is een revolutionaire combinatie van kokend-water-kraan en boiler in één. Een reservoir in het keukenkastje dat niet alleen kokend water (100°C) levert via de Quooker-kraan, maar ook warm water (50-65°C) via de keukenmengkraan. De COMBI heeft dus een dubbelfunctie: met één apparaat bedient u beide kranen op uw aanrecht. Bovendien is het de eerste 'boiler' ter wereld met vacuümisolatie. Door dit principe is het apparaat de zuinigste warmwatervoorziening ter wereld.
 
De Quooker COMBI+. Deze is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de enorme verspilling van drinkwater. Bovendien hebt u met de COMBI+ naast kokend water uit de Quooker-kraan ook onbeperkt warm water uit de mengkraan. 
 
Voor het ultieme gemak van altijd kokend water bij de hand heeft u dus al voldoende aan een 'gewone' Quooker. Maar bent u daarnaast op zoek naar een zuinige, compacte boiler, dan slaat u met de Quooker COMBI en COMBI+ twee vliegen in één klap. Met minimaal ruimteverlies en maximaal comfort. Zo wordt u door de Quooker op uw wenken bediend.