TWINTAPS: Quooker en mengkraan in hetzelfde design.
Met de komst van de TWINTAPS komt Quooker tegemoet aan de vraag uit de markt naar een bijpassende mengkraan bij de kokend-water-kraan.

TWINTAPS innovatie
De TWINTAPS zijn voorzien van diverse technologische innovaties. Zo heeft de kokend-water-kraan - naast een kindveilige bedieningsknop en hoogteverstelling - een extra beveiliging gekregen. Bij aanraking van de knop gaat er een lichtring gloeien om de gebruiker erop te attenderen dat het om kokend water gaat. Dankzij de gekartelde bedieningsknop is de Quooker bovendien blindelings te herkennen. En door deze kartels heeft de gebruiker extra grip bij het bedienen van de kraan.

Twee modellen
De TWINTAPS zijn er in twee modellen. De TWINTAP Round heeft een ronde kraanuitloop, de TWINTAP Square heeft een rechte kraanuitloop. Beide varianten zijn uitgevoerd in chroom of rvs-look. De TWINTAPS zijn een toevoeging op de bestaande kraanontwerpen van de Quooker. De Quooker-kraan uit de set is ook los verkrijgbaar.

                        

ZEEPPOMP: de nieuwste telg in de Nordic familie. De door Quooker ontwikkelde zeeppomp is met één hand te bedienen en eenvoudig van bovenaf bij te vullen. De Nordic zeeppomp is de eerste gelagerde zeeppomp ter wereld en is daarnaast voorzien van een volledig metalen binnenwerk, waardoor de zeeppomp minder onderhevig is aan slijtage.